Χρησιμοποιώντας το Cubase 5

Free
Χρησιμοποιώντας το Cubase 5

About Course

Πώς να γράψετε μουσική στον υπολογιστή σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Χρησιμοποιώντας ένα παλιό αλλά πλήρες και κλασικό πλέον πρόγραμμα, μπορείτε να μπείτε στο χώρο της μουσικής δημιουργίας με υπολογιστή σε λίγο χρόνο. 

Course content

videoΕισαγωγή
videoΕισαγωγή
videoΕΚΔΟΣΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
videoΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ
videoΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ
videoΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ CUBASE PROJECT
videoΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ PROJECT
videoΗ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
videoΗ ΒΑΣΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
videoΤΟ TRANSPORT PANEL
videoTRACKS (ΚΑΝΑΛΙΑ)
videoΡΥΘΜΙΣΗ TEMPO - ΡΥΘΜΟΥ & ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΥ
videoΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ MIDI
videoΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ - QUINTIZING
videoΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - EDITING
videoΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΠΑΣΟΓΡΑΜΜΗ
videoΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ AUDIO – VST CONNECTIONS
videoΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ AUDIO – BUFFER SIZE
videoΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ AUDIO - ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ
videoΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΙΘΑΡΑΣ
videoΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΗΧΟ ΚΙΘΑΡΑΣ
videoΕΛΕΓΧΟΣ PLAYBACK & LOCATORS
videoUNDO - REDO - HISTORY
videoSOFTWARE MONITORING
videoHARDWARE (DIRECT) MONITORING
videoΕΡΓΑΛΕΙΑ (TOOLS)
videoZOOM - AUTOSCROLL
videoTEMPO TRACK – FIXED TRACK
videoMARKERS
videoMIXER – ΜΕΡΟΣ 1
videoMIXER – ΜΕΡΟΣ 2
videoINSERTS
videoEQUALIZER
videoFX CHANNEL TRACKS
videoAUDIO MIXDOWN
videoΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ioannis Sakketos

Ioannis Sakketos

Admistrator

Course Instructor

Γεννημένος στο Γαλάτσι το 1978, από νωρίς έδειξε την αγάπη του προς τη μουσική ακούγοντας τις κασέτες των γονιών του με τις ώρες. Σε ηλικία 8 ετών ζήτησε να μάθει το πρώτο του όργανο αλλά δεν ήταν εφικτό εκείνη τη στιγμή. Τελικά σε ηλικία 12 ξεκίνησε κιθάρα με το Χρήστο Κουτσανδρέα στο Ελληνικό Ωδείο στο Γαλάτσι στο οποίο διευθυντής ήταν ο Ευάγγελος Κατσάμπας με τον οποίο και ολοκλήρωσε το ειδικό αρμονίας .

Ταυτόχρονα με τις σπουδές στην κλασσική κιθάρα, ξεκίνησε να εισέρχεται και στον κόσμο της ηλεκτρικής όπου στο Γυμνάσιο σχηματίζει και το πρώτο του συγκρότημα με συμμαθητές του. Αυτοδίδακτος για πολλά χρόνια στην ηλεκτρική κιθάρα, παίζει με το σχήμα ζωντανά και ηχογραφεί ντεμο με δικα τους κομμάτια και διασκευές, ενω αρχίζει και να τραγουδά.

Στα χρόνια των σπουδών στο πανεπιστήμιο γνωρίζει το κομμάτι της Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας, το οποίο και θα εξελίξει σε μεγάλο βαθμό. Μαθαίνοντας ηχοληψία στην αρχή πρακτικά και ύστερα διαβάζοντας πολύ, έφτασε να είναι επαγγελματίας παραγωγός και ηχολήπτης, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετούς δίσκους οι οποίου ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Μουσικού Εργαστηρίου ΔΙΕΣΗ (Bound Affairs, System Decay, Pulse R, Sober On Tuxedos κ.α).

Σε ηλικία τριάντα ετών κάνει μαθήματα με το Σωτήρη Πομόνη στο Ωδείο Μουσικής Πράξης όπου τελειώνει τον πρώτο κύκλο Grades (8) του London College Of Music – RGT (University Of West London).

Έχει παίξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες και σχήματα (Vox, Μάνος Ξυδούς, Αφοι Μυλωναδάκη) αλλά το βασικό του συγκρότημα είναι οι Bound Affairs με τους οποίους έχει κάνει δύο δίσκους. Στην παρούσα φάση παίζει με το Γιάννη Σαββιδάκη και με το ελληνόφωνο σχήμα τους ela mwre.

Στα 15 και επιπλέον χρόνια διδασκαλίας και έχοντας διδάξει πάνω από 200 μαθητές, έχοντας φτιάξει 4 online ολοκληρωμένα video μαθήματα,η αποκτημένη εμπειρία είναι ανεκτίμητη και η συνεχής αναζήτηση πιο μοντέρνων και εξελιγμένων τρόπων εκπαίδευσης επιβεβλημένη.