Θεωρία Της Μουσικής Επίπεδο 2

Price

75 € Buy now
Θεωρία Της Μουσικής Επίπεδο 2

About Course

Το 2ο μέρος της Θεωρίας της μουσικής αποτελεί τη συνέχεια του 1ου μέρους και περιέχει πιο προχωρημένα θέματα θεωρίας. Απευθύνεται σε σπουδαστές οι οποίοι έχουν προχωρήσει ικανά στο μουσικό τους όργανο και βέβαια έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το 1ο μέρος.

Course content

videoΤα Δέκατα Έκτα Start
videoΠαύσεις Δεκάτων Έκτων Start
videoΤο Όγδοο Παρεστιγμένο Start
videoΚανόνες Γραφής Δεκάτων Έκτων Start
videoΠαραδείγματα Ρυθμικών Σχημάτων Start
videoΟ Ρυθμός 3/8 Start
videoΟ Ρυθμός 6/8 Start
videoΟ Ρυθμός 9/8 Start
videoΟ Ρυθμός 12/8 Start
videoΚανόνες Γραφής Start
videoΠαραδείγματα Ρυθμικών Σχημάτων Start
videoΗ Φυσική Μινόρε Start
videoΣχετικές Σκάλες Start
videoΗ Μινόρε Πεντατονική Start
videoΗ Blues Κλίμακα Start
videoΗ Αρμονική Μινόρε Start
videoΗ Μελωδική Μινόρε Start
videoΗ Jazz Μελωδική Μινόρε Start
videoΗ Χρωματική Σκάλα Start
videoΒαθμίδες (Συγχορδίες) Κλίμακας Start
videoΒαθμίδες Κλίμακας Με 7η Start
videoSus - Power Chords Start
videoΣυγχορδίες 6ης Start
videoΑναστροφές Συγχορδιών Start
videoΕνδείξεις Ταχύτητας Start
videoΕνδείξεις Δυναμικών Start
Ioannis Sakketos

Ioannis Sakketos

Admistrator

Course Instructor

Γεννημένος στο Γαλάτσι το 1978, από νωρίς έδειξε την αγάπη του προς τη μουσική ακούγοντας τις κασέτες των γονιών του με τις ώρες. Σε ηλικία 8 ετών ζήτησε να μάθει το πρώτο του όργανο αλλά δεν ήταν εφικτό εκείνη τη στιγμή. Τελικά σε ηλικία 12 ξεκίνησε κιθάρα με το Χρήστο Κουτσανδρέα στο Ελληνικό Ωδείο στο Γαλάτσι στο οποίο διευθυντής ήταν ο Ευάγγελος Κατσάμπας με τον οποίο και ολοκλήρωσε το ειδικό αρμονίας .

Ταυτόχρονα με τις σπουδές στην κλασσική κιθάρα, ξεκίνησε να εισέρχεται και στον κόσμο της ηλεκτρικής όπου στο Γυμνάσιο σχηματίζει και το πρώτο του συγκρότημα με συμμαθητές του. Αυτοδίδακτος για πολλά χρόνια στην ηλεκτρική κιθάρα, παίζει με το σχήμα ζωντανά και ηχογραφεί ντεμο με δικα τους κομμάτια και διασκευές, ενω αρχίζει και να τραγουδά.

Στα χρόνια των σπουδών στο πανεπιστήμιο γνωρίζει το κομμάτι της Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας, το οποίο και θα εξελίξει σε μεγάλο βαθμό. Μαθαίνοντας ηχοληψία στην αρχή πρακτικά και ύστερα διαβάζοντας πολύ, έφτασε να είναι επαγγελματίας παραγωγός και ηχολήπτης, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετούς δίσκους οι οποίου ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Μουσικού Εργαστηρίου ΔΙΕΣΗ (Bound Affairs, System Decay, Pulse R, Sober On Tuxedos κ.α).

Σε ηλικία τριάντα ετών κάνει μαθήματα με το Σωτήρη Πομόνη στο Ωδείο Μουσικής Πράξης όπου τελειώνει τον πρώτο κύκλο Grades (8) του London College Of Music – RGT (University Of West London).

Έχει παίξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες και σχήματα (Vox, Μάνος Ξυδούς, Αφοι Μυλωναδάκη) αλλά το βασικό του συγκρότημα είναι οι Bound Affairs με τους οποίους έχει κάνει δύο δίσκους. Στην παρούσα φάση παίζει με το Γιάννη Σαββιδάκη και με το ελληνόφωνο σχήμα τους ela mwre.

Στα 15 και επιπλέον χρόνια διδασκαλίας και έχοντας διδάξει πάνω από 200 μαθητές, έχοντας φτιάξει 4 online ολοκληρωμένα video μαθήματα,η αποκτημένη εμπειρία είναι ανεκτίμητη και η συνεχής αναζήτηση πιο μοντέρνων και εξελιγμένων τρόπων εκπαίδευσης επιβεβλημένη.