Θεωρία Της Μουσικής Επίπεδο 3

Price

75 € Buy now
Θεωρία Της Μουσικής Επίπεδο 3

About Course

Το 3ο μέρος της Θεωρίας της μουσικής αποτελεί το τελευταίο μέρος των μαθημάτων. Περιέχει προχωρημένη ύλη στην οποία ολοκληρώνεται ένας μεγάλος όγκος πληροφορίας, ο οποίος όμως είναι απολύτως απαραίτητος για την κατανόηση πιο σύνθετων μουσικών, πρακτικών και θεωρητικών, θεμάτων . Απευθύνεται σε σπουδαστές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το 1ο και 2ο μέρος.

Course content

videoSyncopation Start
videoΤα Τρίηχα Start
videoShuffle & Swing Feel Start
videoΟ Ρυθμός 2/2 και 3/2 Start
videoΟι Ρυθμοί 5/4 6/4 7/4 & 7/8 Start
videoΤα Τριακοστά Δεύτερα & Τα Εξηκοστά Τέταρτα Start
videoΠεντάηχα - Εξάηχα - Επτάηχα Start
videoΠαραδείγματα Ρυθμικών Σχημάτων Start
videoΕπίλογος Ενότητας Start
videoΤα Modes Start
videoDorian Mode Start
videoPhrygian Mode Start
videoLydian Mode Start
videoMixolydian Mode Start
videoLocrian Mode Start
videoWhole Tone Start
videoDiminished Scales Start
videoΣυμμετρικές Με Διαστήματα Start
videoModes Της Αρμονικής Και Της Μελωδικής Μινόρε Start
videoΣκάλες Σύνοψη Start
video9th Chords Start
videoΒαθμίδες Της Αρμονικής Μινόρε Start
video11th & 13th Chords Start
videoAltered Chords Start
videoΣυγχορδίες Σύνοψη Start
videoΑρμονία Εισαγωγή Start
videoΣτοιχεία Αρμονίας Booklet Start
videoΒαθμίδες (7th Chords) 4 Κλιμάκων Start
videoΒαθμίδες Των Modes Start
videoΚατασκευή Chord Progressions Start
videoBlues Αρμονία Start
videoΤονικότητα Από Chord Progression Start
videoΚατασκευή Chord Progression Για Αυτοσχεδιασμό Start
videoΕπιλογή Κλίμακας Για Αυτοσχεδιασμό Start
videoΠτώσεις & Voice Leading Start
videoΕνδείξεις Πορείας Start
videoΕνδείξεις Τρόπου Παιξίματος Start
Ioannis Sakketos

Ioannis Sakketos

Admistrator

Course Instructor

Γεννημένος στο Γαλάτσι το 1978, από νωρίς έδειξε την αγάπη του προς τη μουσική ακούγοντας τις κασέτες των γονιών του με τις ώρες. Σε ηλικία 8 ετών ζήτησε να μάθει το πρώτο του όργανο αλλά δεν ήταν εφικτό εκείνη τη στιγμή. Τελικά σε ηλικία 12 ξεκίνησε κιθάρα με το Χρήστο Κουτσανδρέα στο Ελληνικό Ωδείο στο Γαλάτσι στο οποίο διευθυντής ήταν ο Ευάγγελος Κατσάμπας με τον οποίο και ολοκλήρωσε το ειδικό αρμονίας .

Ταυτόχρονα με τις σπουδές στην κλασσική κιθάρα, ξεκίνησε να εισέρχεται και στον κόσμο της ηλεκτρικής όπου στο Γυμνάσιο σχηματίζει και το πρώτο του συγκρότημα με συμμαθητές του. Αυτοδίδακτος για πολλά χρόνια στην ηλεκτρική κιθάρα, παίζει με το σχήμα ζωντανά και ηχογραφεί ντεμο με δικα τους κομμάτια και διασκευές, ενω αρχίζει και να τραγουδά.

Στα χρόνια των σπουδών στο πανεπιστήμιο γνωρίζει το κομμάτι της Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας, το οποίο και θα εξελίξει σε μεγάλο βαθμό. Μαθαίνοντας ηχοληψία στην αρχή πρακτικά και ύστερα διαβάζοντας πολύ, έφτασε να είναι επαγγελματίας παραγωγός και ηχολήπτης, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετούς δίσκους οι οποίου ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Μουσικού Εργαστηρίου ΔΙΕΣΗ (Bound Affairs, System Decay, Pulse R, Sober On Tuxedos κ.α).

Σε ηλικία τριάντα ετών κάνει μαθήματα με το Σωτήρη Πομόνη στο Ωδείο Μουσικής Πράξης όπου τελειώνει τον πρώτο κύκλο Grades (8) του London College Of Music – RGT (University Of West London).

Έχει παίξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες και σχήματα (Vox, Μάνος Ξυδούς, Αφοι Μυλωναδάκη) αλλά το βασικό του συγκρότημα είναι οι Bound Affairs με τους οποίους έχει κάνει δύο δίσκους. Στην παρούσα φάση παίζει με το Γιάννη Σαββιδάκη και με το ελληνόφωνο σχήμα τους ela mwre.

Στα 15 και επιπλέον χρόνια διδασκαλίας και έχοντας διδάξει πάνω από 200 μαθητές, έχοντας φτιάξει 4 online ολοκληρωμένα video μαθήματα,η αποκτημένη εμπειρία είναι ανεκτίμητη και η συνεχής αναζήτηση πιο μοντέρνων και εξελιγμένων τρόπων εκπαίδευσης επιβεβλημένη.